P e r s o n i a

Hemstädning

Hemstädning

När du arbetar har du ofta inte tid att städa hemmet och samtidigt tid att spendera tid med familj och vänner eller bara koppla av. Så vi är här för att hjälpa dig. Vi erbjuder en hemstädningstjänst för tillfälliga tillfällen eller i form av en prenumeration. Enligt dina önskemål kan du välja den prenumerationsmodell du önskar. Det kan vara varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller var fjärde vecka. Vårt personal är kunnig, professionell och ambitiös. Vi är belägna i Storstockholm-området och har mycket nöjda kunder!

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi är redo att utveckla en lösning som passar dina behov och omständigheter.
Hemstädning inkluderar följande tjänster:

Rengöra köksluckor, diskbänk, spishäll

Torka av kran och kakel ovanför diskbänk

Torka av vitvaror och fläkt

Rengöra mikrovågsugn, in- och utvändigt

Rengöra ugn vartannat städtillfälle.

Rengöra kyl och frys utvändigt

Dammtorka alla ytor och fönsterbleck

Dammtorka lampor

Dammsuga golvet även under kyl och frys

Våttorka golv

Tömma och rengöra sopbehållare

Rengöra handfat, toalett, duschkabin och badkar

Rengöra alla ytor på skåp, hyllor och bord

Rengöra utsidan av vitvaror

Rengöra spegel och avloppet

Spola rent kakel och golv

Dammsuga av eventuellt ludd i torktumlare

Torka av dörr, dörrkarm och dörrhandtag

Dammtorka av tavlor, fönsterbleck och dekoration i fönster

Dammsuga soffan och under soffan

Torka av Tv och Tv-bänk

Torka av möbler

Torka av synliga fläckar på dörrar

Dammtorka lampor och bord

Dammsuga och våttorka golv och golvlister

Tömma papperskorgar

Dammtorka alla ytor och fönsterbleck

Dammsuga golv, speciellt under sängen

Våttorka golv

Torka av dörrar

Rengöra speglar

Dammtorka alla ytor och tavlor

Dammsuga och våttorka golv

Rengöra speglar

Torka av dörr och dörrhandtag

...

...

...

...

Vi är Personia

Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, och därför är vår personal alltid noggrant kvalificerad för att utföra sina uppgifter på ett säkert och smidigt sätt. Vårt mål är att underlätta för dig, oavsett om det handlar om att hålla ditt hem eller kontor rent, flytta med lätthet, förverkliga dina hantverksprojekt eller vårda din trädgård.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder kvalitetsgaranti. Det betyder att varje tjänst vi tillhandahåller håller högsta standard och är noggrant granskad för att säkerställa överlägsen kvalitet. Vår kvalitetsgaranti är ett löfte till våra kunder om att de kan förvänta sig en förstklassig upplevelse och att om de mot förmodan inte är nöjda, så kommer vi tillbaka och slutför arbetet.

Miljömärkta städmedel

Vi värderar levnadsmiljön, arbetsmiljön och självklart välden vi lever i. Vi vill inte att våra anställda ska arbeta med rengöringsmedel som skadar dem eller den som vistas i miljön efter att det är rengjort. Alla rengöringsmedel som vi använder är miljövänliga och skadar varken dig, den som använder den eller miljön.

Ansvarsförsäkring

Vårt företag är försäkrat med en ansvarsförsäkring. Med vår ansvarsförsäkring kan våra kunder känna sig trygga att deras ägodelar är försäkrade ifall något oväntat skulle inträffa. Det är vår prioritet att erbjuda inte bara högkvalitativa tjänster utan också att säkerställa att våra kunder har en extra nivå av säkerhet och tillit när de väljer att samarbeta med oss.

Boka städning

Ni är välkomna att höra av er till oss för mer informationeller om ni vill boka en städning. Beställ en kostnadsfri offert redan idag!

Kontakta oss för mer information