P e r s o n i a

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Låt oss putsa era fönster så kan ni njuta av en ljusare hemmiljö och njuta av utsikten genom rena fönster. Fönsterputsning kräver tid och kraft men med oss kan ni slippa det. Vi har experter som har mycket erfarenhet av fönsterputs. De har med sig medel och verktyg för att utföra uppdraget. Priserna är fasta, Men innan arbetet påbörjas bör alla föremål så som blommor och dylik plockas bort från fönsterbänk och informera oss om eventuella skador, Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar. Vi är beredda att ta fram en lösning som just passar dina behov och förutsättningar.

Vi är Personia

Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, och därför är vår personal alltid noggrant kvalificerad för att utföra sina uppgifter på ett säkert och smidigt sätt. Vårt mål är att underlätta för dig, oavsett om det handlar om att hålla ditt hem eller kontor rent, flytta med lätthet, förverkliga dina hantverksprojekt eller vårda din trädgård.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder kvalitetsgaranti. Det betyder att varje tjänst vi tillhandahåller håller högsta standard och är noggrant granskad för att säkerställa överlägsen kvalitet. Vår kvalitetsgaranti är ett löfte till våra kunder om att de kan förvänta sig en förstklassig upplevelse och att om de mot förmodan inte är nöjda, så kommer vi tillbaka och slutför arbetet.

Miljömärkta städmedel

Vi värderar levnadsmiljön, arbetsmiljön och självklart välden vi lever i. Vi vill inte att våra anställda ska arbeta med rengöringsmedel som skadar dem eller den som vistas i miljön efter att det är rengjort. Alla rengöringsmedel som vi använder är miljövänliga och skadar varken dig, den som använder den eller miljön.

Ansvarsförsäkring

Vårt företag är försäkrat med en ansvarsförsäkring. Med vår ansvarsförsäkring kan våra kunder känna sig trygga att deras ägodelar är försäkrade ifall något oväntat skulle inträffa. Det är vår prioritet att erbjuda inte bara högkvalitativa tjänster utan också att säkerställa att våra kunder har en extra nivå av säkerhet och tillit när de väljer att samarbeta med oss.

Boka städning

Ni är välkomna att höra av er till oss för mer informationeller om ni vill boka en städning. Beställ en kostnadsfri offert redan idag!

Kontakta oss för mer information