P e r s o n i a

Flytthjälp

Flytthjälp

En flytt är en början på någonting nytt och bara den tanken kan vara överväldigande. Men ta det lugnt. Anlita oss som flyttfirma så att du kan fokusera på ditt nya hem. Om du väljer att låna flyttkartonger av oss skickar vi dessa i god tid innan flyttdatumet. Därefter kan du packa i lugn och ro så att allt är redo att bäras ut när vårt flytteam kommer. Har du inte möjlighet att ta emot oss kan du alltid lämna nyckeln i förväg. Om det underlättar ytterligare kan vi även hjälpa till med packning och flyttstädning.

Vi flyttar till och från

Vi erbjuder vår flytthjälp från Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö som våra utgångspunkter och hjälper dig att flytta till och från valfri ny adress i hela landet. Flyttar du från Linköping, Norrköping eller Västerås kan vi hjälpa dig med din flytt till Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Ange postnummer för din nya adress ovan för att kolla om vi erbjuder flytthjälp där.

 • Skräddarsytt för dig
 • Kollektivavtal
 • Försäkrad.

Pris för flytthjälp

Vi skräddarsyr flytten efter dina behov och du betalar alltid ett fast pris. Priset räknas ut utifrån efterfrågan och vilken tid på månaden flytten sker. Störst efterfrågan är oftast i slutet och mitten av månaden. Är du flexibel med datum för din flytt finns det dagar då det är mer fördelaktigt att flytta. Kontakta oss så berättar vi mer!

FRÅGOR

Vanliga frågor om Personias flytthjälp

 • Hur lång tid tar en flytt?

  Vi genomför alltid flytten på en och samma dag. En flytt tar cirka 4-6 timmar från start till mål, beroende på storlek på ditt hushåll, trafik och tillgänglighet.

 • Vilka tider genomför ni flyttar?

  Vi erbjuder vår flytthjälp mellan klockan 08:00-16:00 på vardagar och mellan klockan 09:00-15:00 på helger. Vid önskemål kan vi även genomföra flyttar på senare tider.

 • Jag ska flytta långt, går det?

  Vi erbjuder vår flytthjälp från Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö som våra utgångspunkter och kan hjälpa dig att flytta till valfri ny adress i hela landet. Flyttar du från Linköping, Norrköping eller Västerås kan vi hjälpa dig med din flytt till Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Ange postnummer för din nya adress högst upp på sidan för att kolla om vi erbjuder flytthjälp där.

 • Gör ni internationella flyttar?

  Ja, vi genomför flyttar till närliggande länder som Danmark eller Norge.

 • Vad behöver jag förbereda inför flytten?

  Om du inte har bokat till packhjälp med oss ska hela ditt hushåll vara fullt packat och redo att bäras ut på flyttdagen. Skrymmande möbler och textilier ska vara packade så säkert som möjligt och allt som ryms i en flyttkartong ska vara packat därefter.

 • Jag har en större säng/soffa eller liknande möbel som behöver monteras ner, hur gör jag då?

  Lätt montering ingår i din flytt. Vi skruvar ner lampor, hanterar enklare hyllmontering eller monterar ner din soffa eller säng för att underlätta bärandet. Garderobssystem som PAX ingår dock inte i lätt montering.

 • Hur betalar jag för min flytthjälp med Personia?

  Du får en faktura via mail cirka två (2) veckor efter din flytt.

 • Kan ni flytta ett piano eller ett kassaskåp?

  Vi hanterar inte flytt av piano eller flytt av kassaskåp och akvarium.