P e r s o n i a

Kontorsstädning

Kontorsstädning

Vi utför alla sorters kontorsstädning. Vårt mål är att skapa en tryggare och renare arbetsmiljö för våra kunder. Vi börjar med att komma på besök till ert kontor och går igenom vad som skall göras och bestämmer städtider utifrån kontorets storlek, antal toaletter, typ av golvmaterial och framför allt era behov och önskemål. Ni får högkvalitativa städtjänster till ett bra pris.
Kontorsstädning ingår av :

Dammtorkning av fria ytor på skrivbord, bokhyllor och fönsterbrädor

Tömning av papperskorgar

Dammsugning av golv och mattor

Våttorkning av golv

Rengöring av diskbänkar och arbetsbänkar

Rengöring av mikrovågsugnar utvändigt och invändigt

Avfläckning på strömbrytare, dörrfoder och handtag

Rengöring av köksluckor utvändigt

Rengöring av sopbehållare

Tömning av papperskorgar

Dammtorkning av ytor på möbler

Dammsugning och våttorkning av golv

Rengöring av toalett och handfat

Dammtorkning av fria ytor

Dammsugning och våttorkning av golv

Påfyllning av toalettpapper, pappershanddukar och tvål

...

...

...

Vi är Personia

Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, och därför är vår personal alltid noggrant kvalificerad för att utföra sina uppgifter på ett säkert och smidigt sätt. Vårt mål är att underlätta för dig, oavsett om det handlar om att hålla ditt hem eller kontor rent, flytta med lätthet, förverkliga dina hantverksprojekt eller vårda din trädgård.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder kvalitetsgaranti. Det betyder att varje tjänst vi tillhandahåller håller högsta standard och är noggrant granskad för att säkerställa överlägsen kvalitet. Vår kvalitetsgaranti är ett löfte till våra kunder om att de kan förvänta sig en förstklassig upplevelse och att om de mot förmodan inte är nöjda, så kommer vi tillbaka och slutför arbetet.

Miljömärkta städmedel

Vi värderar levnadsmiljön, arbetsmiljön och självklart välden vi lever i. Vi vill inte att våra anställda ska arbeta med rengöringsmedel som skadar dem eller den som vistas i miljön efter att det är rengjort. Alla rengöringsmedel som vi använder är miljövänliga och skadar varken dig, den som använder den eller miljön.

Ansvarsförsäkring

Vårt företag är försäkrat med en ansvarsförsäkring. Med vår ansvarsförsäkring kan våra kunder känna sig trygga att deras ägodelar är försäkrade ifall något oväntat skulle inträffa. Det är vår prioritet att erbjuda inte bara högkvalitativa tjänster utan också att säkerställa att våra kunder har en extra nivå av säkerhet och tillit när de väljer att samarbeta med oss.

Boka städning

Ni är välkomna att höra av er till oss för mer informationeller om ni vill boka en städning. Beställ en kostnadsfri offert redan idag!

Kontakta oss för mer information